™ = Stevie Z = ™
~♥ A long journey, begins with a single step ♥~

Yet 2 Start !!!

Tag : ,

Salam...(^^)

Aku bru je abis dari final exam nie.Yahoo!!!Smlm last paper aku..Last paper smlm adalah Discrete Math. Agak ok r.Aku jwb semua soalan.Tp x tau r betoi ke x..Hahaha.Insya-Allah,aku nk score sem nie.Coz sem dpn dh nk apply JPA skola plak,aduyaiii. Skrg ni aku cuti smpi bln 7 .So, aku rasa aku ada bnyk masa utk update blog aku yg dh lama x terusik ni.Aku ni pn bkn nyer reti sgt nk m'garang N menulis blog pn.Tp saja gatai2 nk wat gak..Lpskn bosan,hehe =)...Aku wat blog nie pn bknye sbb aku yg nk.Tp blog ni t'hasil dr project aku.

Project 2 mmg suro wat blog.Masa 2 aku x tau pn apa guna blog.Dh lecturer suro wat aku pn main hentam je la wat.So,may be aku tulis bnda2 bodo je kt c ni..Korang jgn r pelik kalu aku post bnda2 bodo erk.Sebab aku ni amatuer bloger je pn.Saja2 nk p'luaskn pengetahuan aku.Kalu,korang rasa blog aku ni ada kekurangn ke,kelemahan ke.Jgn malu2 bg tau aku erk.Insya-Allah, I'll try to improve it in da future.Korang nk critik bole,kutuk jgn..Hahaha..Tp kalu bab m'gutuk nie aku ada member yg selalu kutuk blog ..Hahaha nama dia *a***,REMINDER for him : I'll be watching U,evry stps that u make,I'll be one step forward,ngeh2 ..jgn mara erk..Kalu aku dpt cmnt pelik 2,semua dr dia r.X de org lain dh.hahaha jaga2 ngan ayat dia 2,agak panaz utk diterima..hehe..Aku pn dh x de idea nk tulis ni.So,aku nk chow dulu.K r,apa2 pn stay cool erk...

P/S : Kepada semua penyokong MU..Mari kita bergembira,LiverFool dah t'kuar dr CL N THE RED DEVILS still marching to the final..We r da first team in England beat Porto in Dragao Stadium.Hahaha..Congratz MU !!!


1 Respons:

sape yg selalu kutuk blg ko zaem?

brani betoi dia tu...pegi pukul je zaim...

hahahahahaaa



Shout Loud