™ = Stevie Z = ™
~♥ A long journey, begins with a single step ♥~

Anytime From Now !!!

Tag : ,

JAM.gif AKU

Salam ...

Kini aku dah tergerak hati mencari bhn2 yg sesuai utk dipostkn di blog aku ni.Aku So, i hope korang rajin2 r nanti lawat blog aku erk.Komen la apa2 yg patut,plez jgn la bg komen yg merapu .Nanti rosak lak ruang blog aku nnti..Haha.Tp maaf la, skrg ni aku mmg x de bhn menarik lg tuk korang.Plez give chance to this amatuer blogger,yep..Hehe =)..What i can promise U is dat my blog will be operating very soon !!!

Tapi bhn2 aku nanti mmg berkait rapat dgn sukan ,lg spesifik bola sepak of course..Haha..Tgk r nanti ,samada ia berkaitan ngan aku ke , EPL ke, Cl ke..Apa2 je r pasal bola sepak ni..hi2.Aku ni mmg fail la nk bina ayat nie. Jadi,aku rasa x de mende dh nk g tau kt korang.Tapi,korang jenguk2 r blog aku ni nanti coz insya-Allah,sehari dua ni ada la post baru kot.Kot tau, x kompem lg 2 ni..Hahaha..Til then see ya !!

(^_^)v
2 Respons:

tak mau...ak nak tgk post ko yang baru skrg gak...tak nak tunggu....hahahahaha....


aku mahu jadi ko punye pminat blg nombor satu!

muahahahah!!



Shout Loud